Díky teplému kouři ryba ztrácí svoji strukturu a rozpadá se na jednotlivé plátky. Je neuvěřitelně univerzální v kuchyni, dá se použít na saláty, hlavní chody, party canapés, zapečené recepty, hostiny. Ryba pochází z udržitelných chovů v Dánsku. Je držitelem certifikátu ASC Aquaculture Stewardship Council. Tradiční středoevropská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g pstruha lososovitého. Gramáž produktu je 100-110 g/ ks. Minimální trvanlivost uzených ryb je 21 dní.
Koupit za 129 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Díky teplému kouři ryba ztrácí svoji strukturu a rozpadá se na jednotlivé plátky. Je neuvěřitelně univerzální v kuchyni, dá se použít na saláty, hlavní chody, party canapés, zapečené recepty, hostiny.
Ryba pochází z udržitelných chovů v Dánsku. Je držitelem certifikátu ASC Aquaculture Stewardship Council.
Tradiční středoevropská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g pstruha lososovitého.
Gramáž produktu je 100-110 g/ ks.
Minimální trvanlivost uzených ryb je 21 dní.
Ryba pochází z udržitelných chovů v Dánsku. Je držitelem certifikátu ASC Aquaculture Stewardship Council.
Tradiční středoevropská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g pstruha lososovitého.
Gramáž produktu je 100-110 g/ ks.
Minimální trvanlivost uzených ryb je 21 dní.